Бестселер масел для маринаду - олія з прованськими травами.
Соняшникова олія, настояна на свіжому розмарині та чебреці.
Містить в середньому 8 г омега 9 в одній порції.
Непередаваний аромат провансу, ідеально підходить для м'яса, легкої обсмажування овочів на великому вогні до хрумкої скоринки, при такому приготуванні аромат олії розкриється повністю.
🥩 Не потрібно ніяких додаткових спецій, просто замаринуйте яловичину в декількох ложках олії та меду на ніч.
🥬 Змішайте масло з прованськими травами з вашою звичною олією для салату, і навіть звичайна нарізка з овочів заграє новими смаками.
🐟 Щоб надати аромату рибі, достатньо змоченим пензлем пройтися по філе після готування.
🥖 Навіть хлібні закуски стане родзинкою столу при подачі з піалою олії. Для краси додайте в масло|мастило| свіжих або сухих трав і трохи солі. Тарілка з маслом, сиром та хлібом стане відливним доповненням до келиха вина та перенесе вас на терени Франції.
Основні | |
---|---|
Виробник | La Tourangelle |
Об`єм | 250 мл |
Країна виробник | Франція |
Упаковка | Металева тара |
Тип олії | Соняшникова |
Віджим | Перший холодний |
- Ціна: 370 ₴